Van der Most Bewindvoering

 

In 2011 is Van der Most Bewindvoering gestart met het verzorgen van budgetbeheer en bewindvoering voor een beperkt aantal cliënten. Al snel na de start van Van der Most Bewindvoering is een samenwerking aangegaan met HuisWerk v.o.f. Deze organisatie biedt jongeren met gedragsproblematiek woonbegeleiding en een beschermd leefklimaat, waarin de nodige sociale en persoonlijke vaardigheden worden aangeleerd. De cliënten van HuisWerk v.o.f. bleken ook vaak problemen te hebben op financieel gebied. Voor de cliënten die daar belang bij hebben verzorgt Van der Most Bewindvoering nu de bewindvoering.

 

Wij zijn van mening dat een bewindvoerder, met de hedendaagse communicatiemiddelen, een zeer groot gebied kan bedienen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een ieder dezelfde kans te geven. Wij zijn daardoor niet gebonden aan een bepaalde regio of doelgroep, maar zullen in beginsel alle verzoeken in behandeling nemen. Het maakt daarom niet uit wat uw problemen zijn of waar u woont, u kunt altijd contact met ons opnemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Van der Most Bewindvoering is een groeiende en lerende organisatie die de kwaliteit van haar dienstverlening voortdurend tracht te verbeteren. Om dit te realiseren volgen de medewerkers regelmatig cursussen en opleidingen om hun vakkennis op peil te houden en te vergroten. Wij hechten ook veel waarde aan de mening van onze cliënten. Heeft u ondanks onze inspanningen een punt gevonden waarop wij onze dienstverlening verder kunnen verbeteren, dan horen wij dat graag van u.

Powered by: WebBuro WebBuro